Waarschijnlijk komt iedereen zich de haat-liefde verhouding met de winter wel bekend voor. De dagen zijn koud en je huid wordt vrijwel niet blootgesteld aan zonlicht. Om deze dagen door te komen is het belangrijk om de sfeer in huis te verhogen. Dit kan door sfeerverlichting toe te voegen aan je interieur. Gelukkig hebben we de koude dagen bijna overleefd, worden de dagen al wat langer en stijgen de temperaturen. Dit betekent dat de sfeerverlichting naar buiten gebracht kan worden. Vooral op zwoele zomeravonden kan dit erg bijdragen aan een onvergetelijke avond. Waar wacht je nog op?

1.      Kaarsen

Allereerst dragen kaarsen zowel binnen als buiten enorm bij aan de sfeer. Niet alleen het spelende vuurtje, maar ook de warmte die er vanaf komt, is erg aangenaam. Kaarsen zijn in vele vormen, maten en kleuren te verkrijgen. Wees niet bang om verschillende combinaties te maken voor een speels effect.

Bron: showhome.nl

2.      Haarden en kachels

Ook haarden en kachels brengen enorm veel sfeer. Wat is er fijner dan borrelen met vrienden en/of familie terwijl je jezelf opwarmt bij de kachel en verdrinkt in het spelende vlammenspel? Ideaal voor zowel binnen als buiten. Bekijk hier de mooiste tuinhaarden (https://www.superkachels.nl/tuinhaarden)

 

3.      Spotjes

Ook spotjes zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel soorten en maten. Spots die richtbaar zijn, inbouwspots met LED, dimbare spotjes, spotjes met of zonder rand en spotjes in diverse lichttinten. Spotjes zijn ideaal als basis of accentverlichting. Verlicht bijvoorbeeld in het interieur jouw favoriete schilderij of kies er buiten voor om een boom van onder te verlichten voor een mysterieus effect.

Bron: inrichting-huis.com

4.   Lichtsnoer

We kennen hem veelal van de feestdagen, maar ook buiten de feestdagen om zijn we er gek op. We hebben het natuurlijk over het lichtsnoer! Het lichtsnoer is zowel binnen als buiten te gebruiken. Daarnaast weten we er gek genoeg altijd wel een plekje voor te vinden. Of het nou om de woonkamer, de badkamer of de keuken gaat. Het lichtsnoer brengt erg veel sfeer en warmte en geeft de ruimte een stoere en industriële uitstraling. Ook bij romantisch ingerichte ruimtes, is het lichtsnoer goed in te passen. Kortom, hij is van alle markten thuis.

Bron: WELKE.nl

Door Daniel