Wij zijn al een hele lange tijd van plan om te gaan verhuizen en ondertussen is de dag nu bijna aangekomen dat het ook echt gaat gebeuren. We hebben namelijk een heel erg mooi huis gevonden en die hebben we ook kunnen kopen. Ik kan echt niet wachten om gelijk al helemaal daar te gaan wonen, maar het moet helaas nog wel een hoop gebeuren. Ik zit eigenlijk de hele dag door interieur bladeren te bladeren en ik vind het heel erg leuk om te doen. We moeten nog een nieuwe vloer, keuken en badkamer en daar willen we dan ook graag mee beginnen, zodat we zeker weten dat de basis van het huis gewoon goed is. Ik ben dus veel bezig met het regelen van dat soort dingen en ik kwam er eigenlijk ook al heel erg snel achter dat ik de stijl van Keijser en co eigenlijk wel heel erg leuk vind. Ik zie de stijl van Keijser en co heel erg vaak in de bladeren en ik merk gewoon dat dat heel erg bij ons huis zou passen. Ik wilde dan ook graag wat dingen van Keijser en co bekijken in het echt. Ik besloot op het internet opzoek te gaan naar bijvoorbeeld een showroom van Keijser en co om wat meer inspiratie op te kunnen doen. Na een tijdje op het internet gezocht te hebben kwam ik op een gegeven moment op de site eigenstijlwonen.nl terecht. Dit was een site die heel erg veel tips gaf over hoe je je huis kan stijlen met de meubels van Keijser en co en dat trok mij natuurlijk ook heel erg. Ze hebben ook een keer in de maand een nieuwe showroom te laten zien met allerlei meubels van Keijser en co en daar wilde ik eigenlijk wel heel erg graag een kijkje nemen. Ik kon op deze site heel erg gemakkelijk vinden wanneer de showroom zou zijn en ik besloot daar dus maar gewoon naar toe te gaan. Ze zouden tijdens het kijken ook tips kunnen geven over hoe je jouw huis nou in kan richten met de meubels van Keijser en co en dat leek mij eigenlijk ook wel heel erg interessant. Ik kan echt niet wachten om een kijken hier te nemen.

Ik heb via dit bedrijf veel tips kunnen krijgen over het inrichten met de meubels van Keijser en co

Ik ben heel erg blij dat ik heb besloten om toch bij de showroom te gaan kijken, want ik heb er heel erg veel van kunnen leren en ik heb echt veel tips van dit bedrijf gekregen voor mijn eigen huis. Ik kan nu al helemaal niet meer wachten om te beginnen met het inrichten van mijn huis.

Ik ben heel erg blij met de goede tips die ik heb kunnen krijgen

Heeft u ook interesse, dan kunt u:

  • Even naar de site eigenstijlwonen.nl surfen
  • De site eens goed bekijken
  • De showroom van dit bedrijf eens bezoeken

ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf.

Door Redactie