Het hebben van een slaapstoornis is al vervelend genoeg, ik ben er achter dat er meer mensen last hebben van apneu dan dat zij zelf in de gaten hebben. Daarom heb ik besloten om ondanks dat mijn blog gaat over alles wat te maken heeft met wonen ook, ook een tip achter laat over waar je moet zijn als je apneu hebt. Ik kreeg al een lange tijd klachten van mijn vriendin. En ondanks dat ik er echt niets aan kon doen voelde ik mij erg schuldig. Het kwam zelfs wel eens voor dat zij ervoor koos om op de logeerkamer te gaan slapen. En dit mag natuurlijk niet de bedoeling zijn. 

Ik voel mij echt een stuk gelukkiger

Daarom heb ik besloten om actie te gaan ondernemen en ben ik op deze site terecht gekomen om wat meer informatie over deze slaapstoornis in te winnen en hopelijk ook een oplossing te kunnen ontdekken. Dat is gelukt, namelijk dankzij de MRA. Dit is een bitje waar je mee kunt slapen dat ervoor zorgt dat de onderkaak naar voren wordt geduwd en dat je op deze manier vrij kunt ademhalen en dus niet meer snurkt. Op het moment dat ik deze ben gaan gebruiken was dit een verademing voor mijzelf en ook voor mijn vriend. En voor mijn gezondheid, want ook de gezondheid kan een schade oplopen als je niets doet aan je apneu.

Door Daniel