Oregon-pine-houten-garagedeur-239x134Een huis met een garage is een luxe op zich. En hoe heerlijk zou het zijn als u uw garage nog beter bereikbaar maakt door het plaatsen van openslaande deuren. Dan hoeft u nooit meer via een krappe ingang naar binnen en kunt u altijd aangenaam thuiskomen.

Buiten komt binnen

Ook als u aan het werk bent in de garage is het aangenaam om de deuren lekker open te zetten. Daarmee creëert u een heerlijke verbinding met buiten en haalt u lekker veel licht naar binnen. Zo maakt u optimaal gebruik van de extra ruimte die bij uw huis hoort.garagedeur-sectionaal-midden-profilering-stucco-blog-203x134

Keuzes

Garagedeuren zijn er wel in vele soorten en maten. Het is dus goed om voorafgaand aan het aanschaffen goed na te denken over wat bij u en uw huis past. Kiest u voor metaal, kunststof of hout? Wilt u een dubbele deur waarbij beide kanten even groot zijn of kiest u voor een a-symetrisch model? Houdt u van massief of mag er ook glas in verwerkt zijn? En denk ook eens aan de keuzes die er zijn op het gebied van beveiliging. Het hang en sluitwerk is evenzeer een belangrijk onderdeel van de Different Doors – openslaande garagedeuren. De deuren kunnen op maat voor u gemaakt worden. En op dit moment profiteert u van het 6% BTW tarief, waardoor de deuren interessant geprijsd zijn.

Door Daniel