Voeg interesse toe aan uw eiken panelen op maat 

Eiken maatwerkpanelen zijn om verschillende redenen erg populair. Eiken is een uitstekend hardhout met een natuurlijk aantrekkelijke nerf en is vanwege de fijne sterkte uitermate geschikt als constructiemateriaal. Eiken panelen zijn ook zeer gewild vanwege hun esthetische aantrekkingskracht en de mogelijkheid om de afwerking in elke mate aan te passen, van subtiel donker tot opvallend licht (of ergens daartussenin) – allemaal met een klik op een knop. Vanwege de gulden middenweg van het hout en zijn natuurlijke weerstand tegen de elementen, is het geen wonder dat er zo’n grote vraag is naar eiken panelen op maat. 

Op maat gemaakte eiken panelen met een budget 

Als u met een krap budget werkt, zijn er een aantal manieren om uw kamer tot leven te brengen zonder een fortuin uit te geven aan eiken panelen op maat. Een optie is om kleine meubels in uw kamer te installeren die zijn ontworpen om op de panelen te lijken of er in te passen. Zo voeg je diepte en functionaliteit toe aan de ruimte zonder het gebruik van grote, kostbare panelen. Een andere manier om het uiterlijk van uw woonkamer op te fleuren, is door vloerkleden of kussens te kiezen in hetzelfde hout als de lambrisering. Dit geeft uw huis een gecoördineerde uitstraling en zorgt ervoor dat uw gezinsleden niet in de war raken over waar ze moeten zitten of waar ze zich op moeten concentreren. 

Het visueel interessant maken van uw eiken panelen op maat 

Om uw eiken panelen op maat visueel interessant te maken, schildert u het hout in een complementaire kleur. U kunt ook geverfde panelen selecteren en deze in een contrasterende kleur beitsen. Een andere optie is om op maat gemaakte planken te laten installeren die perfect passen bij de afmetingen van de panelen. Met deze eenvoudige toevoegingen kun je het uiterlijk van je kamer veranderen, het een eigentijdse flair geven en een vleugje verfijning toevoegen. U kunt de planken zelfs op maat laten maken voor uw lengte en andere specificaties, zodat uw ruimte perfect geschikt is voor opslagbehoeften. 

Door Redactie