Wat ben ik blij met de mogelijkheid om aanhangwagen onderdelen te kunnen kopen. Wij waren druk bezig met verhuizen toen onze trailer opeens kuren begon te tonen. Op de één of andere manier liep deze niet goed meer mee en leek het wel dat hij weigerde om achter onze auto te rijden. Wel raar want zo lang hadden wij deze nog niet in ons bezit. Op een gegeven moment hoorde wij de wagen schuren en hebben wij deze maar aan de kant gezet. Nu bleek dat één van de remmen was vastgelopen en dit zorgde voor de problemen.  

Goede service

Tijdens onze verhuizing konden wij echt niet zonder een trailer. Na één telefoontje naar Van Giersbergen, hebben wij aanhangwagen onderdelen kunnen kopen. Gelukkig dat deze op voorraad waren en hierdoor konden wij weer snel op pad. 

Bij Van Giersbergen kan je ook terecht voor een keuring, een VCA (Veiligheids Certificaat voor Aannemers). Hier worden onder andere de banden, remmen, schokdempers, lagers, chassis, koppeling, vering en verlichting nagekeken. Mocht je op de één of andere manier op zoek zijn naar een nieuwe trailer, dan ben je hier ook aan het juiste adres. Hier heb je de mogelijkheid om een keuze te maken uit zeer veel modellen.

Door Daniel