Ken je dat? Die enorme pijn in je portemonnee als je er ook maar even aan denkt om een dure jacuzzi of kiest voor een hottub kopen. Heb je er eigenlijk ook wel eens aan gedacht om gewoon een eigen hottub te maken? Dit scheelt je enorm veel geld, en het is nog een leuk project om je aan te wagen ook. Met het maken van een hottub vul je gelijk je hele agenda door de tijd die je er in moet steken, maar dan heb je ook als beloning je eigen hottub. We gaan je ideeën geven hoe je zelf een eigen hottub maakt.

Aan de knutsel voor je hottub

Om te beginnen kun je gaan kijken naar een bouwpakket voor een zelfbouw hottub. Veel bedrijven die ook complete hottubs bieden, bieden ook bouwpakketten aan om ze zelf te gaan maken. Deze bouwpakketten bestaan uit de houten randen en houten trapleuningen voor de hottub. Daarnaast bevat het, afhankelijk van de keuze een interne of externe houtkachel. Natuurlijk is een binnenkuip ook iets wat je nodig hebt, dus deze wordt er ook bijgeleverd. Daarnaast zitten er ook filters voor de hottub in het bouwpakket. Met al deze spullen kun je zelf je eigen hottub maken en dus geld besparen.

Bouwpakket kopen voor hottub

Wil je niet een bouwpakket kopen van een winkel die hottubs aanbieden, weet je nu dus ook gelijk welke benodigdheden je moet halen om een eigen hottub te kunnen maken. vind je het lastig om met de benodigdheden de hottub in elkaar te zetten? Youtube bevat allerlei filmpjes die mensen gemaakt hebben om stap voor stap de hottub in elkaar te kunnen zetten. Daarnaast kun je altijd contact opnemen met de winkels die de bouwpakketten en hottubs aanbieden om te vragen hoe je het beste de hottub in elkaar kan zetten. Mocht het maken van een hottub toch niet voor jou weggelegd zijn, kun je alsnog altijd gaan voor het kopen van een hottub.

Door Redactie