Kinderkapstokken

Indien u op zoek bent naar een kinderkapstok die origineel moet zijn slaagt u zeker op de website van frakkz-kapstok.nl. Door in uw huis te kiezen voor een kinderkapstok zorgt u er voor dat de jassen van de kinderen hun eigen plaats hebben. Er zijn vele kinderkapstokken in veel verschillende kleuren en modellen. Op de eerste plaats moeten kinderkapstokken een vrolijke uitstraling hebben.

kinderkapstok_coats_please (1)Kapstokken voor kinderen met naam

Bij frakkz-kapstok.nl vindt u een groot assortiment gepersonaliseerbare kinderkapstokken. Je vindt ze in diverse kleuren, materialen en uitvoeringen. Je vindt ze er in RVS en hout. Wanneer u er een naam aan toe laat voegen wordt het een uniek cadeau. Een kinderkapstok waarop een naam staat is een leuk cadeau om te geven bij de geboorte van een kind of een verjaardag.

Productie

Omdat FrakkZ zelf de productie verzorgt is alle maatwerk mogelijk. Wanneer u bepaalde wensen heeft is een telefoontje vaak genoeg om deze in vervulling te laten gaan. Omdat men tegenwoordig ook wandlampen in het assortiment heeft opgenomen kunnen lamp en kapstok, van de kinderkamer, op elkaar worden afgestemd.

kapstok_rvsBestelling

Wanneer u een product besteld krijgt u binnen 24 uur de bevestigingsmail. Na ontvangst van de betaling wordt het bestelde product binnen 5 werkdagen verzonden met DHL. Binnen Nederland worden geen verzendkosten gerekend. U kunt het product, nadat u het in ontvangst heeft genomen, binnen 8 dagen ruilen of terugsturen. De verzendkosten voor het terugzenden zijn voor de koper.

Letterkapstok_Nieuw_site_2 (1)