Koudschuim matras

Koudschuim is een heel mooi materiaal voor een matras. Als je jezelf gaat verdiepen in de wereld van de matrassen kom je al snel bij schuim terecht. Er zijn 2 verschillende soorten schuim die veel gebruikt worden. Dit is traagschuim en koudschuim. Koudschuim matrassen zijn heel anders dan traagschuim matrassen. Dit komt doordat koudschuim soepeler is dan traagschuim. De naam zegt het al traagschuim is een schuim dat zich langzaam naar je lichaam toe vormt. Met koudschuim is het zo dat het materiaal zich vrijwel meteen verdeeld heeft onder je lichaam en alles goed ondersteunt.

Traagschuim matras

Op maat laten maken van koudschuim matrassen

Het op maat laten maken werkt heel eenvoudig. Je kiest een matras dat goed is en je geeft de maten op. Vervolgens gaan ze voor je aan de slag als jij de bestelling hebt geplaatst. Op dat moment gaat het personeel aan de slag om zo snel mogelijk en zo goed mogelijk dit matras op maat te maken en aan huis af te leveren. Bij het matras krijg je een proeftijd. Dit om te zorgen dat het matras perfect bij je past. Deze proeftijd duurt 45 dagen lang en in deze tijd kun je bepalen of dit matras bij jou past.

Bedbodems

Naast matrassen in alle vormen en maten hebben ze ook bedbodems. Deze bedbodems zijn allemaal van de beste kwaliteit. Er hebben veel verschillende stijlen en afmetingen aan boxsprings en bedbodems.

Door Daniel