In de ochtend kreeg ik een opdracht, namelijk een Polo bedrukken. Polo bedrukken is dan nu een niet hele moeilijke opgave. Je hebt namelijk veel aanbieders in deze branche. Alleen zijn er toch een paar bedrijven die ver boven de andere uitsteken. Toch wilde ik nog even op internet wat websites met elkaar vergelijk, om te kijken welke website de beste is.

Zoekendruk t shirt

Op internet vergeleek ik verschillende websites met elkaar. Ik merkte dat de prijzen niet heel ver weg lagen van elkaar, maar de kwaliteit en de prijsverhouding wel. Uiteindelijk kwam er maar eentje als beste uit het onderzoek, en dat was Maxilia. Zij hebben een ruim aanbod en ze leveren ook nog eens snel. Ze hebben veel verschillende polo’s waar je het logo van ons bedrijf kan laten bedrukken en ook nog eens van goede kwaliteit!

Contactprofessionele polo bedrukking

In de ochtend had ik alles al zo een beetje rond. Overigens raden vrienden van mij dit bedrijf ook aan. Zij werken ook in de horeca, maar dan in een ander bedrijf. De shirtjes van hun zagen er super mooi uit en ook van een goede kwaliteit. Ik nam vervolgens contact op met een van de medewerkers van Maxilia, om eens meer informatie te halen over het bedrukken van mijn eigen logo. Overigens stond alles ook op de website, maar ik vond het toch fijner om contact te hebben met iemand van het bedrijf. De telefoon werd netjes opgenomen en ik werd vriendelijk te woord gestaan door een van de telefonisten. Die wisten ook duidelijk waar ze het over hadden! Super bedrijf, altijd rekening houden met de klant.

Door Daniel