lichtkoepels.info-logo-white-small

vlakke_lichtkoepel_2Mijn vrouw heeft een eigen salon in een ruimte naast ons huis. Deze ruimte was eerst een dubbele garage maar we hebben ervoor gekozen om deze helemaal om te bouwen tot salon. Er zijn wel wat ramen geplaatst zodat er wel licht naar binnen valt en het ook nog kan luchten. Helaas is mijn vrouw niet tevreden over de hoeveelheid licht. De klanten gaan vaak eventjes buiten staan om te kijken of de kleur goed is omdat het kunstlicht in de salon nogal vervelend is.

De lichtkoepel

Om dit op te lossen heb ik mijn vrouw voorgesteld om een lichtkoepel te laten plaatsen. Op deze manier zou ze veel meer licht hebben en dat eigenlijk de hele dag door. Voordat ik het voorstel deed had ik natuurlijk al even rondgekeken naar wat de mogelijkheden zouden zijn. rechthoekige lichtkoepel

Het leek mij een goed idee om een rechthoekige lichtkoepel te plaatsen zodat we met een lichtkoepel voldoende licht creëren voor de hele ruimte. Ik heb eerst een monteur laten kijken of het technisch haalbaar was en toen ik akkoord had heb ik gelijk de lichtkoepel online besteld.

Bij Lichtkoepels.info heb ik heel makkelijk de bestelling geplaatst en deze was binnen no time bij mij thuis bezorgd. De monteur heeft daarna ook tijd vrijgemaakt om de lichtkoepel te installeren en deze zit er alweer twee weken in.

De klanten van mijn vrouw zijn heel erg tevreden met het licht en mijn vrouw vind het zelf ook een stuk prettiger werken!

Door Daniel