De geweldige uitvinding van een sauna thuis in plaats van dat je er steeds naartoe moet rijden vind ik geweldig. Daarom heb ik ook een infraroodsauna aangeschaft bij het vernieuwen van mijn badkamer. Gelijk een infraroodsauna erbij geplaatst en hij past precies bij het plaatje! Perfecte aankoop dus.

bflogo

Het brede assortiment

Ik wist niks van deze producten af dus ik wilde me graag wat wijs laten maken door de medewerkers van BodyFit. Ik had dus beslist om even naar de showroom te gaan om daar de verschillende sauna’s te bekijken. Ik werd daar rondgeleid en bij elke sauna kreeg ik uitgebreid uitleg over waarom het prijskaartje er aan hing en wat het voor een specialiteiten had. Ik had van te voren mijn prijsklasse aangegeven en daar werd duidelijk naar geluisterd. Ik heb mijn ogen uitgekeken wat BodyFit voor mij in petto had. Niet normaal dat dit bedrijf zoveel voor mij aan keuze had. Omdat BodyFit haar eigen sauna’s bouwt hebben de klanten eindeloos keus uit verschillende types. Hierdoor kunnen klanten ook hun eigen wensen aangeven voor eventuele bouw op maat.

Uiteindelijke mening

Ik kan deze blog natuurlijk niet schrijven zonder dat ik mijn eigen mening heb verteld. Geweldig! Echt een topproduct, precies goed voor mij en het is nog steeds echt mijn geld waard. Perfecte bouw en goede kwaliteit. Ik heb de sauna nu al een tijdje en ik heb er tot nu toe alleen nog maar plezier van gehad en nog helemaal geen problemen hebben zich opgedaan. Goed bedrijf die BodyFit!

infrasauna2

Door Daniel