Mijn tuin laten bestraten met gebakken dikformaat

logo (2)

 

Ikzelf vind het normaal gesproken erg prettig om in de tuin te mogen werken, laat staan genieten van de zon. Helaas is mijn tuin nog niet optimaal waardoor ik een manier ben gaan zoeken om mijn tuin “af te krijgen”. Uiteraard heb je diverse manieren om je tuin goed op te knappen, echter had ik met gebakken dikformaat een beter resultaat als anders. Mijn tuin wilde ik in feite helemaal dicht hebben om te kunnen werken met bloempotten. Dit wilde ik perse aangezien ik er niet op zit te wachten om op mijn knieën te moeten en het onkruid tussen de stenen te moeten halen. 

Waar moest ik dit bestellen?aanbiedingen-dikformaat_32_3012341372

Uiteraard zijn er een tal van bedrijven te vinden die gebakken dikformaat aanbieden. Ook in de prijsklasse verschilde het enorm. Bij het bekijken van Willems Winssen merkte ik pas dat het echt voordelig kan als dat ik elders gezien had. Hun assortiment is groot genoeg waardoor er vast en zeker iets leuks tussen te vinden is. Ik heb zelf gekozen voor de dikformaat stenen aangezien deze stenen mijn tuin wat rustieker maakt. Natuurlijk is er bij hun op de website meer te vinden als dikformaat stenen, bekijk de website maar en dan geloof je mij zeer zeker!3MegaCam