Vanaf het moment dat wij onze intrede hebben gemaakt in het huis zijn we druk met het uitpakken van alle spullen. Op zich is dit een mooie tijd om alles uit te zoeken en indien nodig ook weg te gooien als we niks meer nodig hebben. Nu dat ik op het internet ben gaan zoeken naar schuifdeurkasten op maat hoopte ik het snel te vinden. De kleding wat wij momenteel hebben past namelijk niet in de kasten die we hebben staan. Hier baal ik wel van aangezien ik graag zie dat het huis netjes en opgeruimd is. 

36301838

Zo heb ik besloten om te gaan zoeken naar nieuwe kasten!  Nu dat we een budget hebben ben ik gaan zoeken naar een kast die over de gehele lengte van de kamer geplaatst kan worden. Dit betekend dan ook gelijk dat het een kast op maat moet worden wil het goed en wel passen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Storhus interieur. Bij hun is het mogelijk namelijk om een kast op maat te laten maken die ook nog eens bij je thuis wordt gemonteerd!

Door Daniel