plak het zelf logo

Een tijdje geleden kwam ik ze voor het eerst tegen: muurstickers. Ik was gelijk helemaal weg van het idee van een toffe sticker op je muur die je er weer af kan halen wanneer je hem zat bent. Muurstickers zijn ontzettend mooi, leuk, en geschikt voor in iedere ruimte. Ik kan iedereen aanraden om er een aan te schaffen!

plak het zelf 4

Vernieuwend

Iedereen kent het wel… Je inrichting is een beetje verouderd, maar te nieuw om een nieuwe inboedel aan te schaffen. Ik had hier ook last van en koos er voor om op zoek te gaan naar een goede oplossing voor dit probleem. Ik vond het te duur om gelijk mijn woonkamer opnieuw in te richten en koos er daarom voor om op websites zoals Pinterest en Tumblr wat interieurinspiratie op te doen. Op deze websites kwam ik veelal in verschillende ruimtes een muursticker tegen. Ik ben toen een kleine research gaan doen naar deze accessoires en ik heb ervoor gekozen uiteindelijk om er een aan te schaffen. Ik heb deze in mijn woonkamer geplakt. Eerst was ik bang dat ik de sticker scheef zou plakken, of dat ‘ie gewoon niet goed tot zijn recht zou komen. Geen van deze onzekerheden werd gelukkig het geval. Iedere keer wanneer ik mijn woonkamer inloop ben ik weer blij met het resultaat, en heb ik tegen verwachting in geen moment spijt van mijn aankoop. De stickers zijn zeker een aanrader voor iedereen die eens iets anders wil. Neem vandaag nog een kijkje op www.plakhetzelf.nl!

plak het zelf 1

Door Daniel