Vanaf het moment dat wij onze eigen woning hebben zijn we druk bezig met klussen. Vanaf de zolder tot aan de kelder wilde we geheel renoveren. Hierdoor heb ik besloten om alvast een paar dingen te zoeken op het internet zodat we dit niet op het laatste moment moeten doen. Zo ben ik ook gaan zoeken naar houten vloeren Amsterdam en omstreken. In de hoop dat ik het online kan vinden ben ik er goed voor gaan zitten. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van LHP Vloeren. Hier is het mogelijk om zowel de vloer te bestellen als het te laten leggen door hun!

197-300x225

Ook in de kosten hoef ik me geen zorgen te maken aangezien de kosten bij hun aantrekkelijk laag is. Ik heb er wel voor gekozen om samen met mijn vrouw eerst goed te kijken op de website van hun. Uiteindelijk hebben we onze keuken snel gemaakt en er uiteraard wel voor gekozen om het door hun ook te laten leggen! Het is nog wel even afwachten tot ze het kunnen komen leggen aangezien we nog niet klaar zijn met de muren beneden.

Door Daniel