Deurluifel

Wat kun je toch blij zijn met een deurluifel! Deze hebben wij voor enkele dagen geleden gekocht en het hangt nu al aan de muur.

Deurluifel

Klaar met die natte voetafdrukken

Als ik ergens van kan balen, dan zijn het wel de natte voetafdrukken in de woonkamer. Al helemaal wanneer je net hebt gedweild en je het iets langer dan een uurtje schoon wilt houden. Iets wat al een geruime tijd bij ons thuis niet lukt. Zodoende is mijn vrouw op het internet naar een oplossing gaan zoeken. Zij wilde maar al te graag iets vinden waardoor buiten de schoenen uitgetrokken kan worden.

Deurluifel

Oplossing hadden wij vrij snel gevonden

Door samen op het internet te gaan zoeken, hadden wij het snel gevonden. Gelukkig waren wij er beide mee eens dat je met een deurluifel het probleem goed kan oplossen. Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om dit te gaan bestellen bij dit bedrijf. Binnen een paar minuten was onze bestelling geplaatst en hoefde wij alleen nog maar te wachten totdat zij het komen bezorgen. De bezorging verliep erg vlot en hierdoor kon ik aan de slag om de montage te verrichten bij ons aan de muur.

Vanaf dat moment lijkt het wel of dat alles is veranderd. Niet zozeer de mensheid. Maar zodra wij gasten krijgen, dan wordt er gelijk gevraagd of dat de schoenen uit moeten.

Door Daniel