Als je binnenkort gaat verhuizen dan moet je een paar keuzes maken. Een van die keuzes is of je wel of niet een verhuisbedrijf inschakelt om je te helpen met de overdracht. Vaak overwegen veel mensen dit vanwege de extra kosten, maar het voordeel van een Goed verhuisbedrijf in Tiel is dat je jezelf veel tijd en zorgen bespaart. In deze blog kun je meer lezen over de voordelen van het inschakelen van een verhuisbedrijf.

Professionele verhuizers zijn ervaren

Een professionele verhuizer is vakkundig en professioneel. Hij beschikt over de nodige ervaring. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je vrienden en familie je te laten helpen, maar je loopt dan een groter risico dat er spullen kapot gaan. Bovendien kan het zo zijn dat je vrienden of familie op het laatste moment afzeggen, terwijl je bij een verhuisbedrijf zeker weet dat ze stipt zullen zijn.

Verhuizers zijn zorgvuldig met spullen

Een ander voordeel van een professionele verhuizer is dat hij voorzichtig zal zijn met je spullen en weet hoe hij ermee om moet gaan. Bepaalde meubelstukken of spullen moeten misschien op een bepaalde manier vervoerd worden. Sommige meubels dienen beschermd te worden door een verhuisdeken, en de meeste particulieren hebben die niet in hun bezit. Bij het inschakelen van een goed verhuisbedrijf in Tiel zit je hier niet mee. Daarnaast hoef je dan ook geen geld uit te geven aan het kopen van plakband, dozen en dekens.

Transport is goed geregeld bij een verhuisbedrijf

Een van de belangrijkste aspecten van een verhuizing is het veilig en efficiënt overbrengen van de inventaris. Een verhuisbedrijf beschikt over de juiste transportmiddelen hiervoor. Vaak hebben ze een groot wagenpark waardoor er altijd een geschikt transportmiddel is. Als je iemand bent met een grote inboedel is het niet alleen praktischer, maar ook voordeliger om een verhuisbedrijf in de arm te nemen. Een verhuiswagen huren is namelijk veel voordeliger als je er een groot pakket bij hebt voor je verhuizing, zoals verhuizers en verhuisliften.

Kies voor een Erkende Verhuizer

Als je er zeker van wilt zijn dat je verhuizing soepel verloopt, dan kun je het beste kiezen voor een bedrijf die beschikt over het ‘Erkende Verhuizer’ keurmerk. Je weet dan zeker dat je kiest voor een betrouwbaar verhuisbedrijf, en je krijgt er ook nog eens enkele voordelen bij. Hierbij is je inboedel verzekerd tot een bedrag van €100.000,- en hebben de verhuizers een opleiding gevolgd om hun werk te mogen uitvoeren. Daarnaast wordt je verhuizing volgens de afspraak gepland, ook als het gekozen bedrijf intussen failliet is geraakt. Door te kiezen voor een bedrijf met het Erkende Verhuizer keurmerk weet je zeker dat je een betrouwbaar verhuisbedrijf hebt en dat alles volgens het boekje verloopt!

Door Redactie