Opzoek naar het beste gasveer op de markt?

MParts logo

Toevallig kreeg ik laatst een telefoontje van mijn vader. Hij vroeg me of ik een bedrijf kende die producten verkoopt zoals Gasveren. Omdat hij een gasveer nodig had. Persoonlijk heb ik nog nooit gasveren gekocht. Maar ik kende wel een vriend van mij die ooit heeft gewerkt bij een bedrijf die zulke spullen verkoopt. Ik besloot mijn goede vriend te bellen en hem wat vragen te stellen. Vervolgens heb ik gebeld en nam hij in de begin niet op. Voor de 2e keer geprobeerd en nam eindelijk op. Ik wilde namelijk vragen hoe het bedrijf heten waar hij had gewerkt.

Mparts-Esef-2016

MParts

Het bedrijf waar mijn vriend heeft gewerkt heet MParts. MParts heeft een groot assortiment aan gasveren. Zij hebben een grote lijst met verschillende gasveren. Van blokkeerbare gasveren tot aan XXL gasveren. Mijn vader vroeg mij om hem te helpen met het bestellen van gasveren. Hij heeft nog nooit eerder producten besteld via een website dus vroeg hij mij het. MParts heeft een hele mooie website met duidelijke instructies.

Contact via de mail

Mijn vader gaf via de mail door aan mij welke soorten gasveren hij wilde. Vervolgens ben ik op de website gaan surfen en heb ik een mail gemaakt voor MParts. In de mail heb ik aangegeven welke specifieke producten ik wilde. Vervolgens heb ik zij nog voor de zekerheid gebeld omdat mijn vader wilde weten wanneer hij een reactie zou krijgen. Binnen 1 werkdag kreeg ik antwoord van MParts en is mijn bestelling succesvol verwerkt.

Mparts-Producten-webV2