Wat was ik blij toen ik hoorde dat er een bedrijf in de buurt zat die spullen van rotan Amsterdam kan repareren. Vanaf dat ik een klein meisje was had ik een schommelstoel op mijn kamer staan Deze stoel had ik ooit van mijn oma gekregen en ik moest er volgens haar zeer zuinig op zijn. En dat ik dat was. Het was zelfs zo erg dat er niemand in de buurt mocht komen, laat staan erop zitten. Bij elke verhuizing werd deze zorgvuldig ingepakt en ik hield goed in de gaten wie deze optilde.  

Slijtage

Hoe goed ik mijn best ook had gedaan om deze stoel te beschermen gebeurde het op een dag dat de zitting los ging. Wat was ik kwaad en tegelijkertijd teleurgesteld. Nu was ik er zuinig op geweest en gebeurde dit toch. Toen ik dit aan een kennis van ons vertelde kreeg ik het adres van van Deenen de Stoelenmatter door. Deze kon mijn rotan stoel in Amsterdam wel weer repareren. Nadat hij bij mij thuis was geweest om de schade te bekijken, heeft hij de stoel meegenomen.

Nog geen week later had ik mijn pronkstuk alweer terug en ik moet zeggen dat deze met heel veel zorg en vakkundigheid is gemaakt.

Door Daniel