Rolsteiger

RolsteigerEen rolsteiger voorzien van een accu is echt een geweldige uitvinding. Die heb je van het merk Lockhard alulift. Deze steiger is zeer gebruiksvriendelijk en voldoet aan alle veiligheidseisen. Toen ik van dit model hoorde wilde ik er graag meer van weten. Op de website van VDSTEENXXL heb ik het één en ander kunnen lezen, maar ik wilde deze graag in het echt bewonderen. daarom ben ik naar de winkel in Valkenswaard gegaan. Hier is een zeer grote showroom aanwezig, waar je veel producten kan bewonderen. Ook de bewuste steiger stond hier en heb ik mij ogen uitgekeken.

Na een interessante uitleg over dit model, heb ik er eerst een nachtje over geslapen. Want deze aankoop was puur voor eigen belang en niet voor een bedrijf. Daarom heb ik er eerst goed over nagedacht of deze aankoop wel nut had. De volgende morgen werd ik wakker en ben meteen aan het bestellen gegaan. Want deze aankoop wilde ik zeker niet aan mijn neus voorbij laten gaan.

Wat een mooie rolsteiger hebben wij uitgekozen

Na het bezoek aan de winkel van  VDSTEENXXL en mijn nachtje slapen heb ik toch voor deze rolsteiger gekozen. Omdat ik vaak in en Rolsteigerrondom mijn huis aan het klussen ben, wilde ik graag zo een steiger aanschaffen. Meteen was ik verliefd op het model met de accu. Helemaal toen ik met eigen heb gezien, wat een geweldig systeem dit is. Ondertussen heb ik zo een steiger besteld en ben zeer benieuwd hoe deze in gebruik is met het klussen.

Mijn aankoop heb ik al meerdere keren gebruikt en ik ben er echt helemaal verliefd op geworden. Niet geweten dat dit zo een geweldige hulp is met het klussen. Natuurlijk kan je er ook één zonder een accu kopen, want ook daar hebben zij hier een zeer grote keuze in.

Door Daniel