Heb je wel eens iets gehoord of gelezen over het merk Moooi? Dat is geen probleem, want wij vertellen graag wat het Nederlandse bedrijf doet. Moooi is een Nederlandse fabrikant van unieke en eigentijdse lampen. Of je nu op bent naar een mooie tafellamp, vloerlamp of een hanglamp. Ze hebben een groot assortiment met unieke producten die ook nog eens met duurzame materialen zijn vervaardigd. Een groot pluspunt is dat ieder ontwerp door Moooi zelf is bedacht. Daaronder de Moooi Non Random lamp. In onze blog vertellen we meer over het bedrijf en de lampen die zij aanbieden.

Lastig te definiëren

Als we de stijl of liever gezegd de verschillende stijlen van Moooi moeten definiëren, is dat simpelweg niet te doen. En dat heeft natuurlijk een reden. Moooi focust zich namelijk op het maken van lampen die verschillende stijlen bevatten. Met als mooie bijkomstigheid dat veel lampen in vrijwel ieder interieur uitstekend tot hun recht komen. Of je nu een modern, industrieel, klassiek of Scandinavisch interieur hebt. Het staat in ieder geval buiten kijf dat de lampen een stijlvol, luxueus en zelfs een rebels karakter hebben. Daaronder ook de Moooi Non Random lamp.

Moooi Non Random lamp

Eén van de lampen die we iets verder willen uitlichten is de Moooi Non Random hanglamp. Wanneer je snel een blik werpt op de hanglamp denk je dat deze niet bijzonder is, maar niets is minder waar. Het unieke en stijlvolle design zorgt er namelijk voor dat deze lamp zowel modern als sfeervol is. Een unieke constructie – dat het beste te vergelijken is met nette opgerolde bollen garen – zorgt hiervoor. Maar het design is niet het enige dat de Moooi Non Random zo bijzonder maakt.

De constructie is gemaakt van glasvezel gedrenkt in epoxy rozijn. Met als voordeel dat de lamp gemaakt is om lang mee te gaan. Deze duurzame materialen zorgen ervoor dat je jarenlang van de lamp kunt genieten. Terwijl de reflector van glanzend geanodiseerd aluminium aan de binnenkant ervoor zorgt dat het licht netjes wordt verspreid en dat de kamer goed wordt verlicht. Geen bijzondere lamp? Integendeel! En dat zul je zien op het moment dat je de hanglamp voor het eerst inschakelt.

In welk interieur komt de Moooi Non Random het beste tot zijn recht?

Door het strakke en stijlvolle design heeft de Moooi Non Random hanglamp bestaansrecht in vooral moderne, industriële en eigentijdse interieurs. Mede te danken aan de materialen waar de lamp van is gemaakt. Deze lamp is een echte blikvanger en steelt de show op het moment dat je ‘m boven een mooie eettafel ophangt. Maar je kunt de lamp ook voor boven een salontafel of zelfs als hoofdverlichting voor in een slaapkamer gebruiken. Daar ben je natuurlijk compleet vrij in. 

Een bijkomstig voordeel is dat de lamp in zowel zwart als wit verkrijgbaar is bij LampTwist en dat je kunt kiezen voor een kap met een diameter van 71 of 48 centimeter. Zo kun je dus zelf kiezen welke lamp het beste bij je past.

Door Redactie