Zoek je naar een specifieke type vloertegel zoals een natuursteen vloertegel of houtlook vloertegels? Alle vloertegel types direct online bij Tegels33.nl. Via de webwinkel van Tegels33 kun je meteen alle vloertegels bekijken gefilterd op een gewenste type vloertegels. Zo kun je kiezen voor de types: Natuursteen, keramische, houtlook, betonlook, natuursteen look, Portugese en terrazzo vloertegels. Wanneer je voor een van deze categorie kiest, krijg je direct een compleet overzicht te zien, gesorteerd op prijs. Naast de vloertegels zijn erg ook andere tegels die je kunt bekijken en bestellen in de webwinkel.

Of je nu zoekt naar tegels voor in de woonkamer, badkamer, keuken of toilet; bij Tegels33 vindt je altijd wat je zoekt. Het assortiment van tegels is erg ruim en divers. De showroom is gevestigd in Venlo. Daar kun je meer dan 50 tegels bekijken die zijn verwerkt als tegelvloeren, en ook een aantal tegels die als wand zijn verwerkt. Het aanbod is erg divers, zo zijn er ook tegelstroken, mozaïektegels en natuursteen tegels te bekijken in de showroom. Ook voor tegel toebehoren zoals de voegmortel of tegellijm kun je gewoon terecht op Tegels33.nl. Voor het eenvoudig leggen van de tegels kun je ook nog kiezen voor een nivelleringssysteem. Perfect om als beginner direct aan de slag te gaan met een tegelklus!

Voor de beste prijzen, is het zeker verstandig om te bestellen bij Tegels33.nl. Alle prijzen die online staan tentoongesteld op de webwinkel zijn per m². Om je zekerheid te geven wordt bij Tegels33 de laagste prijsgarantie gegarandeerd! De gewenste tegels worden door heel Nederland (excl. Waddeneilanden), Duitsland en België bezorgd. Er worden vaste verzendkosten berekend en bestel je meer dan 40 m², dan zijn de verzendkosten helemaal gratis. Bekijk snel het aanbod van Tegels33 en maak je besluit. Je kunt eenvoudig online of in de showroom jouw tegels naar wens bestellen.

Door Daniel