slaapbanken

Ken jij het gemak van slaapbanken? Nooit meer gedoe als er onverwacht iemand wil blijven slapen, jij hebt er plaats voor als je slaapbanken hebt. Noodweer, geen vervoer, te moe, jouw gasten blijven liever een nachtje bij jou slapen dan dat ze naar huis gaan en dat is geen enkel probleem met deze slaapmogelijkheid. Is je huis niet zo groot en heb je regelmatig bezoek dan is het aanschaffen van een slaapbank een slimme aankoop. In een handomdraai is jouw bank omgetoverd in een slaapbank. Een slaapbank met een heerlijk comfortabel matras, je zult er versteld van staan hoe de kwaliteit daarvan is.

slaapbanken

Aanbod slaapbanken

De ene slaapbank is de andere niet. Om goed te kunnen slapen op een slaapbank kies je voor kwaliteit. De kwaliteit van alle slaapbanken die je hier worden aangeboden is prima. Ze zitten en liggen heerlijk. Je hebt op deze manier twee in één, een bank en een bed. Je kunt een leuke kleur uitkiezen die bij de rest van je interieur past.

Ook de uitvoering bepaal jij. Je hebt de keuze uit een slaapbank met (verstelbaar) hoofdsteun bijvoorbeeld, maar ook met opbergruimte. Hoe handig is dat laatste om niet gebruikt bedtextiel in op te bergen? Ideaal dus om er zelf in de praktijk snel gebruik van te mogen maken, dus waar wacht je nog op?    

Door Daniel