Een beton schutting is een relatief nieuw product in Nederland. Dit omdat er jarenlang gekozen is voor hout schuttingen. Ik moet eerlijk toegeven, ik weet niet waarom! De voordelen van een beton schutting zijn oneindig. Een beton schutting is zo goed als onderhoudsvrij, veel goedkoper en ook nog eens leverbaar in moderne kleuren als antraciet. De hout schutting heeft jaarlijks onderhoud nodig, kan scheef gaan staan, kan verrotten en heeft nog veel meer nadelen die je niet tegenkomt bij het aanschaffen van een beton schutting. Waarom men nog steeds kiest om een hout schutting toe te passen? Dat is voor mij een raadsel!

Schutting33

Betonschutting kopen bij Schutting33.nl. Schutting33 biedt je de laagste prijsgarantie op betonnen schuttingen, de allerbeste kwaliteit en een ruime showtuin waar je diverse motieven van de beton schutting kunt gaan bekijken. Bij het bestellen van een beton schutting kun je jouw levering binnen 1-2 weken aan huis verwachten. De beton schuttingen zijn in verschillende hoogtes en lengtes te verkrijgen. Je kunt kiezen om de beton schutting zelf te monteren met de handleidingen van Schutting33, echter moet je wel rekening houden met het feit dat je dan aan de slag gaat met erg zware materialen.

 

Iedere tuin is anders, ook de inrichting van een beton schutting verschilt per situatie. Daarom worden de betonpalen voor de beton schutting geleverd vanaf een hoogte van 40 centimeter boven maaiveld tot een hoogte van 280 centimeter. Het gedeelte wat onder het maaiveld komt is 50 centimeter. Elke betonpaal weegt ongeveer 80 kilogram, dit varieert natuurlijk bij de hoogte van de paal. De betonpanelen zijn 200 centimeter lang en 40 centimeter hoog. Je kunt de panelen opstapelen tot maximaal 7 stuks hoog (280 centimeter). Elke betonpaneel weegt ongeveer 50 kilogram. Natuurlijk is dit erg zwaar en daarom wordt het aangeraden om een beton schutting minstens met 3 personen te plaatsen.

Door Daniel