Wilt u een vloer die eruitziet als een betonvloer, maar de voordelen heeft van een kunststof vloer? Dan kiest u voor een betonlook vloer. Een betonlook vloer bestaat namelijk uit kunststof en is niet gemaakt van echt beton, maar de vloer ziet er wel vrijwel hetzelfde uit als een betonvloer. Toch is de vloer bijzonder veerkrachtig, voelt warm aan, is slijtvast en hij loopt erg lekker. De betonlook vloer is erg populair in bedrijfspanden, in woningen, kantoren of in winkels.

Een praktische en mooie betonlook vloer

Bent u op zoek naar een praktische en mooie gietvloer voor in uw winkel, op kantoor of bij u aan huis? Dan is een betonlook vloer iets voor u. De betonlook vloer staat bekend om de moderne en strakke uitstraling. Een voordeel is dat de vloer in vrijwel alle kleuren te verkrijgen is, waardoor het bij iedere interieur inrichting past. Daarnaast is de vloer ook erg goed te combineren met vloerverwarming, omdat deze van kunststof is gemaakt.

Verder gaat een betonlook vloer ook veel langer mee dan veel andere vloeren. Doordat deze vloer erg duurzaam is, is het op de lange termijn een voordeligere optie dan veel andere vloeren. Hoewel er een flinke investering voor nodig is wordt deze investering op de lange termijn weer terugverdiend.

Prijs betonlook vloer

De prijs van een betonlook vloer is niet in een vast bedrag per vierkante meter te benoemen. Dit hangt namelijk van verschillende factoren af. Zo speelt de grootte van het oppervlak mee waar de vloer komt te liggen, de moeilijkheidsgraad van de ruimte, het materiaal en de ondergrond waarop de vloer gelegd moet worden.

Door Daniel