Holland Warmte weet immers maar al te goed hoe belangrijk het is om een warme woning te hebben. Hier kunnen ze je dan ook echt van dienst zijn!

warm

Wijzelf waren namelijk voor een tijd terug druk aan het zoeken naar een bedrijf waar het mogelijk is om een nieuwe cv ketel te bestellen. Onze vertrouwde maar oude cv ketel had besloten om niet meer te gaan werken waardoor we niet meer konden douchen noch de verwarming aanzetten. Ik als een persoon zijnde die het altijd koud heeft baalde hier als een stekker van. Zodoende ben ik gelijk gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee kon helpen. Dit leidde mij naar bovenstaande website waar ik zeker wist dat ik hier aan het juiste adres was.

holland-warmte-servicemonteurs

In overleg met vrouwlief

Door samen met mijn vrouw naar deze website te kijken werd het voor mij wel duidelijk dat wij een afspraak moesten maken met hun. Dit hebben we dan ook direct gedaan waardoor ze aan het einde van de middag al bij ons voor de deur stonden om de cv ketel te vervangen. Bij het bekijken van onze cv ketel die er nog hing werd het voor hun ook duidelijk genoeg dat het noodzakelijk is om deze te vervangen. Gelukkig hebben ze eerst naar de ketel gekeken alvorens ze deze gaan vervangen, stukje netheid en vakkundigheid denk ik dan. Ik weet in ieder geval zeker dat ik dankzij Holland warmte geen zorgen meer hoef te maken dat onze woning koud is.

Door Daniel