Zelf aan de gang?

Logo-MDG-Solar

Ik ben begonnen met het zelf zonnepanelen installeren omdat ik wist dat het me minder geld zou gaan kosten en ik bereid was dit te kunnen doen. Ben jij nou ook op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen met het zelf bouwen van je zonnepanelen? dan ben je hier op het goede adres. Ik zocht ook een bedrijf dat me erbij kon helpen en die heb ik zeker gevonden ik belde ze op en ze werden er gelijk enthousiast van wat ik wou gaan proberen ze nodigde me gelijk dezelfde dag nog uit voor een gesprek. Toen ik dezelfde middag de winkel in kwam wisten ze nog precies wie ik was en wat ik kwam doen. Ze hielpen me direct eerst lieten ze me zien wat ze allemaal hadden en vroegen ze waar naar ik opzoek was snel al wist die waar hij moest zoeken en gaf die me al meerdere opties. Ik vertelde mijn verhaal en ze wilden meteen aan de slag. Ze lieten me nog wat meer zien van hoe hun te werk gaan lieten me foto’s zien van andere mensen die het ook geprobeerd hebben en wat het resultaat was en het zag er prima uit. Ze hielden contact en maakte een 2 de afspraak om de voordelen en de nadelen ervan te kunnen laten zien. Zo kreeg ik nog wat tijd om mezelf wat meer in te verdiepen en verdere info kreeg ik daar wel. Al bij de 2 de afspraak lieten ze me duidelijk en overzichtelijk zien wat de winst zou kunnen zijn die ik kan behalen.