Wij zijn druk aan het oriënteren bij welk bedrijf we het beste kunnen zijn. We willen namelijk maar al te graag onze uitbouw realiseren bij ons thuis. Door te gaan zoeken op het internet leek het mij een geschikte oplossing om te gaan zoeken naar een aannemer Naarden en omstreken. Dit aangezien een aannemer maar al te goed weet hoe dat het gebeuren moet en hier de nodige kennis voor heeft.

logo-4-e1454326981787

Goede zorgen!

Zo heb ik ervoor gekozen om de bedrijven te noteren die ik had gezien op het internet. Doordat ik online had gezocht had ik een tal van bedrijven gevonden, waaronder Hensenbouw. Dit bedrijf staat erg goed beschreven op het internet waardoor het wellicht geschikt zou zijn voor ons…

Nu dat mijn vrouw maar al te graag resultaat wilde zien heb ik ervoor gekozen om met hun een afspraak te maken. Dankzij deze afspraak kunnen ze goed bij ons thuis kijken om te zien wat er precies allemaal gebeuren moet. Ook wordt er op dat moment een offerte opgemaakt zodat we precies te zien krijgen wat de kosten hiervoor gaat worden. Uiteindelijk is het bij ons duidelijk geworden dat we bij hun aan het juiste adres zijn, de kosten zijn laag plus het feit dat ze erg snel al bij ons aan de slag konden gaan!

Door Daniel