de Graaf maakt boekenkasten op maat

De Graaf maakt boekenkasten op maat. Dit doen ze al vele jaren en in deze jaren hebben ze veel geleerd. Ze hebben iedere ervaring genomen als een leermoment. Zo worden ze iedere dag een stukje beter. Ze weten heel goed hoe ze moeten werken met hout en metaal. Door deze kennis en ervaring kunnen ze hele mooie kasten en dressoirs maken in iedere soort stijl. Ze hebben een heel assortiment aan soorten kasten die ze kunnen maken. Hieronder valt: Badkamermeubel Boekenkast, Dressoirs, En-suite, Gangkast, Garderobekast, Inloopkast, Kast onder schuine wand, Kastenwand, TV meubel, Schuifdeurkast, Slaapkamer Kast en Woonkamer kast. Deze soorten kasten vind je in vele huishoudens terug. 

Maatwerk

Kasten voor iedere kamer in huis

Door deze enorme collectie aan kasten kunnen ze in vrijwel iedere ruimte in je huis een kast op maat neerzetten. Ze helpen je graag bij het vinden van een goede oplossing in ieder van deze kamers. Heb je bijvoorbeeld een lastige hoek in je kamer en past hier net geen kast, dan kun je deze op maat laten maken door De Graaf. Ze kijken samen met jou naar een goede oplossing. Ook kijken ze met jou naar kleur, stijl en soort kast. Zo heb je binnen de kortste keren een goede kast in je slaapkamer die niemand anders heeft en perfect bij de rest van je kamer past.

Goede service

Ze kunnen al je vragen beantwoorden en ze helpen jou de kast op zijn plek de zetten. Ook denken ze met je mee in het design. Zo zorgen ze ervoor dat jij tevreden bent.

Professioneel

Door Daniel