Zendingen en beveiligde pakketten voor medewerkers hebben ontvangstruimten en postkamers overgenomen. De logistiek van de postkamer en de ophaal last nemen hierdoor toe. Het wordt ook steeds moeilijker om de rapportage van het pakket item bij te houden en te melden. Bovendien is dit voor bedrijven meer een issue nu een blended werkplekomgeving toegankelijk is geworden voor zendingen. Pakketten en post kunnen veilig worden opgeborgen met behulp van slimme opbergkasten totdat mensen vrij zijn om hun spullen te pakken.

Kluisjes-functie

Kluisjes zijn er in verschillende maten, afwerkingen en kleuren. Ook kunnen ze, afhankelijk van het beoogde gebruik, worden gemaakt van weer- en hittebestendige materialen. Hun stijve frames en sabotage bestendige vergrendeling technologieën zullen daarentegen consistent zijn voor alle smart lockers. Bovendien kan het verschillende deurmatten hebben op basis van de eisen van een bedrijf; Pakketkluizen hebben bijvoorbeeld meerdere kolommen met grotere lockerdeuren nodig. Terwijl IT-lockers, ontworpen om elektronica op te slaan, alleen kleinere lockerdeuren nodig hebben.

Slim meten, rapporteren en financieel beheer

Weegschalen kunnen worden toegevoegd aan smart lockers om het aantal gebruikte activa te meten. Dit verbetert de inspectie van aandelen en financiële diensten nog meer. Door het voordeel van de digitale backend kunnen uw slimme opbergkasten ook gekoppeld zijn aan financiële instellingen. Het resultaat is dat producten die aan een bepaald gebied binnen uw bedrijf worden geleverd, kunnen worden omgeleid naar het juiste kosten gebied, wat resulteert in verhoogde efficiëntie.

Door Redactie