OB & P

Een boktor bestrijden is niet iets dat je zomaar doet. Zelf had ik ineens last van dit ongedierte en ik had geen idee wat ik eraan kon doen. De kosten voor ongediertebestrijding leken mij veel te hoog en daarom plaatste ik een oproepje. Wie kan er een boktor bestrijden? Omdat je met allerlei producten werkt die niet bepaald goed zijn voor het  menselijk lichaam, wil ik het risico niet zelf lopen. Zonder kennis kun je dit klusje beter niet aanpakken. Online ben ik gaan zoeken naar meerdere mogelijkheden, want het bleek dat niemand dit al eens gedaan had en / of dit kon doen voor mij. De enige oplossing was een bedrijf inschakelen. Omdat ik qua financiën niet erg breed zit, ben ik gaan zoeken naar het meest voordelige bedrijf. Natuurlijk wilde ik ook dat dit goed gedaan zou worden en zodoende kwam ik uit bij OB & P. Daar vielen de kosten ontzettend mee!

OB & P
Het beste bedrijf gevonden

Toen ik eenmaal dit bedrijf had gevonden, wist ik direct dat dat het beste bedrijf was. Zij zijn mij namelijk al snel komen helpen en het feit dat zij lage kosten hanteerden scheelde natuurlijk ook al een hoop. Het klusje was met een paar uurtjes al geklaard en toen werd mijn huis ‘veilig’ verklaard. Er was natuurlijk wat schade aangericht. Maar door het houtwerk hier en daar te vervangen, zie je daar helemaal niets meer van. OB & P heeft mij goede adviezen gegeven en zodoende hoef ik mij hier geen zorgen meer over te maken.

OB & P

Door Daniel