Ben je op zoek naar een keer iets anders? Wil je graag een statement maken in je huiskamer en weet je nog niet zo goed hoe? Ik heb een paar leuke ideetjes voor je! In deze blog vertel ik je over een leuke vondst van mij en heb ik ook nog wat leuke styling tips voor je.

Buffetkast Bastiaan

Op de website Yels.nl vond ik een hele leuke grijze buffetkast. De buffetkast Bastiaan is een prachtig exemplaar. De kast bestaat uit twee delen, namelijk een bovenkast en een onderkast. De bovenkast heeft twee deuren en een losse ruimte met twee schappen. De onderkast beschikt over twee deuren, twee bolle kleppen en in totaal zeven lades. Het unieke aan deze kast, is dat de Bastiaan met de hand gemaakt én geschilderd is. Dit zorgt voor een warme en landelijke sfeer in huis. Deze kast is 150cm breed en 210cm hoog, maar natuurlijk is de Bastiaan ook in andere formaten beschikbaar. En wat ik het leukste vind aan Bastiaan is dat hij grijs is met een lichte binnenkant.

Combineren met de Bastiaan

Bastiaan is heel leuk te combineren op verschillende manieren. Allereerst is het leuk om Bastiaan voor een lichte muur te plaatsen met een kleurrijke omgeving om zo een leuk contrast te veroorzaken.

Maar het leukste vind ik wel om Bastiaan voor een donkere muur te zetten. Een muur in een tint die dicht bij zijn kleur zit, zodat deze kleuren met elkaar gaan blenden en er een zacht en gezellig effect zal ontstaan. Het zal echt een heel knus en prettig hoekje worden. Wel is aan te raden om eerst een kleuradvies te vragen aan de interieurspecialisten van Yels.nl om te kijken of dit ook echt leuk zal staan in je eigen huisje.

Laat je me weten of je iets gehad hebt aan mijn tips?

Door Daniel