Wanneer je eens op de website van lichtkoepels.info kijkt, dan kun je zien dat hier een zeer ruime keuze in topmerken is te vinden. Inmiddels zijn wij een zeer tevreden klant van dit bedrijf. Dat bracht mij op het idee om een positieve reactie achter te laten op dit blog. Wij hebben namelijk twee ramen in onze bijkeuken laten maken. Omdat wij een plat dak hebben en het in de zomer erg warm is, leek het mij een goed idee om een raam open te kunnen zetten voor wat meer ventilatie. Gelukkig heb ik een erg handige vader en ik heb hem gevraagd om dit voor mij in orde te maken. 

Lichtkoepels.info

Zeer tevreden over het eindresultaat

Samen met mijn vader ben ik op de website van Lichtkoepels.info gaan kijken en direct vond ik een erg mooi raam dat ik geschikt vond voor mijn bijkeuken. De levering was erg snel en in dat weekend erna is mijn vader samen met mijn man aan de slag gegaan. Toen het raam er zelfs na een dag hard werken al in zat, had ik ook veel meer licht in de bijkeuken. Het stond direct een stuk gezelliger. Nu kan ik eindelijk tijdens de zomermaanden genieten van een briesje als ik het raam open kan zetten. Kortom, ik ben erg blij dat wij dit adres hebben gevonden. Hier vind je namelijk echte kwaliteit voor een goede prijs. Neem zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.

Lichtkoepels.info

Door Daniel