Wat ben ik blij met de strijkservice Rotterdam. Sinds ik in deze stad op kamers woon heb ik al meerdere keren gebruik gemaakt van de mogelijkheden bij deze salon. Vaak ging ik naar mijn ouders met een grote tas vol vuile goed, maar tegenwoordig breng ik dit naar Super Wassalon A. Verboom. Het is hier mogelijk om je kleren te laten wassen, stomen en nu zelfs te laten strijken Je brengt een tas vol vuile kleren hierheen en de volgende dag kan je het gewassen en gestreken weer ophalen. Voor mijn moeder scheelt dit weer heel veel werk en kan ik gewoon op visite komen zonder vuile was mee te nemen.  

 

Zeer tevreden over de wassalon

Sinds ik op kamers woon heb ik wel wat kosten uit kunnen sparen. Zo heb ik geen wasmachine hoeven aanschaffen en ook een strijkijzer en plank behoren niet tot mijn inboedel. Natuurlijk moet ik wel betalen voor de strijkservice Rotterdam, maar dat heb ik er graag voor over. Mijn vuile kleren kan ik lekker schoon ophalen en zo weer in mijn kast leggen om aan te doen. Tevens hou ik nu tijd over om mijn studie te volgen, of andere leuke dingen te ondernemen. 

Door Daniel