Jullie weten inmiddels wel dat ik altijd erg druk ben met het gezelliger maken van mijn huis. Ik doe er altijd alles aan om mijn huis weer mooier te maken. Zo koop ik veel nieuwe spullen en heb ik laatst bijvoorbeeld een aanbouw gedaan. Ik vond dat ik wel wat extra ruimte kon gebruiken en daarom heb ik een aanbouw gedaan. Mijn aanbouw is echt super gelukt en de lichtkoepel die ik heb laten plaatsen maakt het echt helemaal af. Ik heb eigenlijk een soort van tweede woonkamer gecreëerd en dat ziet er echt gaaf uit. Dankzij de lichtkoepel die ik heb laten plaatsen komt er voldoende licht in de kamer. De kamer ziet er erg gezellig uit en ik zit er al regelmatig. Zo heb ik een prachtige bank gekocht en er staat nu ook een tv. Veel mensen vinden het erg mooi en dat komt eigenlijk vooral door de lichtkoepels, deze geven de kamer een speciale sfeer.

Een top aankoop

Zo vroeg een vriend van me laatst waar ik de koepel gekocht had. Ik vertelde hem toen meteen waar ik dit gedaan had en dit leek hem ook wel wat. Hij is meteen op het internet gaan kijken en heeft een goede aankoop gedaan. Omdat er zoveel mensen enthousiast over mijn aankoop waren leek het mij een goed idee om dit als tip aan jullie mee te geven.

Door Daniel