Met Holland Warmte heeft u een voordelige CV ketel en zit u dus nooit in de kou. Holland Warmte heeft eerlijke prijzen voor hun CV ketels en eventueel kunt u ook een ketel huren als u dat graag wilt. Alleen de beste producten worden verkocht en u heeft altijd 13 jaar garantie op de gekochte producten. Ze hebben ook aanbiedingen en u kunt dus de acties bekijken en eventueel een afweging maken of u daar het product koopt. Ik heb het zelf wel gedaan en daar heb ik geen moment spijt van gehad, mijn vorige ketel had ik ergens anders gekocht maar die was van slechte kwaliteit en hij was erg duur. Nu heb ik een ketel van uitstekende kwaliteit en dat voor een lage prijs.

valliant

Ervaring

Mijn ervaring met het bedrijf is erg goed. Toen ik een nieuwe ketel nodig had omdat mijn oude kapot was kwam ik uiteindelijk uit bij hun. Ik heb gebeld voor advies en ze vertelde me van alles over hun product. Ze stelde me voor om bij mij langs te komen en te kijken naar de mogelijkheden. Hun merken ketels heb ik opgezocht op het internet en het bleken heel erg goede ketels te zijn die trouw erg lang meegaan. Uiteindelijk zijn experts bij mij langs geweest en hebben gekeken welke ketel ik nodig had en ze hebben een plan gemaakt voor wat het me gaat kosten inclusief de arbeid. Ik vond het erg meevallen en twee dagen later kwamen de experts de ketel plaatsen. Nu ik de ketel een paar maanden heb ben ik erg blij met het product, de prijs en de erg goede service. Het bedrijf is zeer aan te raden!

isense

Door Daniel