Lichtkoepel

Verlichting

Afgelopen kreeg ik alweer een fors energierekening binnen en daar begrijp ik niets van. Vandaar dat ik contact heb opgenomen met mijn energiemaatschappij met de vraag waaraan ik zoveel energie verbruikten. Er werd mij verteld dat ik veel energie kwijt was aan licht. Toen ik dit te horen kreeg begreep ik het probleem want mijn vrouw, kinderen en ikzelf vergeten vaak om het licht uit te zetten. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een goedkopere manier om licht te verkrijgen in onze woning. Een goedkope mogelijkheid vond ik uiteindelijk in de aanschaf van een lichtkoepel bij de aanbieder lichtkoepels-info.nl. Bij deze aanbieder had ik namelijk de mogelijkheid om voor een eenmalige aanschaf prijs een lichtkoepel te laten plaatsen. Wanneer u gebruik maakt van deze mogelijkheid dan verkrijgt u iedere dag licht van buiten af in uw woning. Hierdoor hoeft u overdag geen licht aan te zetten waardoor u fors gaat besparen.

Lichtkoepel

Gebruik gemaakt van deze mogelijkheid!

Na het zien van al deze voordelen ben ik contact gaan opnemen met de bovenstaande aanbieder. Samen zijn wij een koepel gaan zoeken die ik financieel gezien kon veroorloven. Al vrij snel vonden wij een koepel en dezelfde week is deze koepel geplaatst binnen  in mijn woning. Nu twee maanden verder kan ik u vertellen dat wij zichtbaar besparen dankzij de plaatsing van deze koepel. Wij besparen nu tientallen euro’s per maand wat op jaar basis natuurlijk een mooi bedrag is. Wilt u besparen op uw energie rekening? Bekijkt u dan de bovenstaande website eens!

Besparen

Door Daniel