palmshop

palmshop

Meer lezen over palmen

Als je op zoek bent naar informatie over palmen, lees verder op www.mypalmshop.nl! Lees verder op www.mypalmshop.nl voor de beste omstandigheden voor palmen, hoe ze het beste groeien, wat ze wel en niet nodig hebben en natuurlijk de kosten! Je kunt er ook gelijk palmen bestellen, wanneer je een soort hebt gezien dat jij het mooiste vind. Persoonlijk vind ik palmen met grote bladeren erg mooi. Die hebben zo’n mooie exotische palmboom sfeer! Dan hoef je ook niet meer op vakantie naar de Cariben bijvoorbeeld, onder je eigen palm kan je ook genieten. Mijn eigen ervaring met de palmen van my palm shop is dat ze altijd van goede kwaliteit zijn. De palmen zijn goed gezond en groeien altijd mooi! Ik heb er nooit een cent te veel voor betaald en ben er erg tevreden mee. Er staan zelfs palmen in mijn huis die ik al jaren heb!

palmshop

In mijn woning

Tegenwoordig heb ik in mijn woning in bijna elke ruimte wel een palm staan! Zelfs in de badkamer heb ik de stijl zo aangepast dat het een Caribische sfeer heeft, daar paste een palm natuurlijk wel heel goed bij! Ik heb de kleuren in mijn huis aangepast op mooie zand tinten en blauwe invloeden. In mijn huis wilde ik een omgeving creëren waar ik mij tot rust zou voelen komen. Toen bedacht ik mij waar ik dat het liefste wilde doen en dat was op een warm strand. Daarom heb ik dat nu in mijn interieur nagebootst!

Door Daniel