Seniorenhulp Nederland biedt ouderen, en andere doelgroepen die hulp nodig hebben, diensten aan bij het achterlaten van een woning. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een oplevering huurwoning, bij een verhuizing of een overlijden. Er is altijd een inboedel waar iets mee gedaan moet worden. De spullen moeten verhuisd worden of de woning moet ontruimd worden, en het achtergelaten huis moet opgeleverd worden.

Opleveren woning aan gestelde eisen

Bij een oplevering huurwoning of woningontruiming krijg je te maken met een aantal eisen, conform de makelaar, de verhuurder of een woningbouwmaatschappij. Seniorenhulp Nederland geven een garantie op de oplevering op basis van deze gestelde voorwaarden. Dit houdt in dat jij niets meer hoeft te doen in de lege woning, wij nemen dit uit handen. Als alle werkzaamheden uitgevoerd zijn door ons, is de huurwoning geheel netjes en klaar voor de eindinspectie. Daarop mag jij vertrouwen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het is mogelijk om onze hulp in te roepen door middel van een persoonlijk gesprek. Ter plekke wordt er dan een vrijblijvende offerte opgemaakt. Samen met jou kunnen we bekijken wat er allemaal mogelijk is en welke hulp we kunnen bieden. Door betrouwbaar, netjes en discreet te werken hebben we al vele tevreden klanten en veel goede hulp kunnen bieden. Tevens werken we samen met stichtingen en goede doelen, zodat spullen die nog bruikbaar zijn een andere nuttige bestemming krijgen. Dit doen wij overigens zonder handel of verkoop. Het vernietigen van goede spullen is zo niet nodig.

Door Daniel