banner dienst

 

Mocht u het overkomen dat uw dierbare komt te overlijden en deze persoon woont alleen dan kunt u er vanuit gaan dat huisontruiming na overlijden intreed. Helaas dient u dit geheel met uw familie te regelen en kunt u weinig hulp van buitenaf verwachten. Althans u verwacht dat dit zo is echter bewijs ik u nu het tegendeel! Afbeelding6 - kopie

Voor enkele maanden geleden is de vader van mijn vriend plotseling overleden. Ook hij woonde geheel alleen en aangezien hij een eengezinswoning bezat dient deze geheel leeg geruimd te worden zodat de volgende huurder zijn of haar intrek kon maken in het huis. Feitelijk gezien gaat het bedrijfsleven gewoon door en dat hebben we toen ook goed gemerkt. Jammer genoeg zaten we midden in rouw wanneer we een brief ontvangen waaruit bleek dat de woning moet worden geruimd  zodat het huis weer in de verhuur kan. Vreselijk natuurlijk om dat te moeten lezen maar helaas hoort het ook zo, dit snapte we maar al te goed waardoor ik een manier ben gaan zoeken waarbij ik mijn vriend kon ontlasten oftewel een bedrijf te vinden die mij kan assisteren.

 

Afbeelding7

Online een zoektocht gestart.

Bij mijn zoektocht online heb ik huisontruiming na overlijden ingevoerd en tot mijn grote verbazing zijn er een tal van bedrijven die zich aanbieden om u te assisteren. Uiteindelijk voor het dichtstbijzijnde bedrijf gekozen en dit heeft mijn vriend enorm ontlast. Alles was netjes opgeslagen zodat we het op een wat latere tijdstip konden uitzoeken.

Door Daniel