Ledlampenkopen.nu

Nieuwe LED TL armaturen nodig? U vindt ze bij LEDlampenkopen.nu. Het is een felle lichtbron die ook nog eens heel zuinig is. Daarnaast hebben ze vrijwel geen opwarm tijd nodig. U bent dus verzekerd van fel licht dat niet flikkert. LED TL straalt geen Uv-straling uit en het bevat geen zware metalen. Dit maakt een TL armatuur vele malen milieuvriendelijker. Wilt u meer weten over LED TL armaturen? We vertellen u er in dit blog alles over.

Kosten besparen dankzij LED TL armaturen

LED TL wordt vaak gekozen voor kantoren, ziekenhuizen, scholen en op grote werkvloeren. Steeds vaker zien we deze verlichting terug en dat is niet zo gek. Het grootste voordeel is toch wel dat er kosten worden bespaard op de energierekening. Wist u dat dit kan oplopen tot wel 65%? Hier komt nog bij dat deze lampen minder vaak vervangen hoeven te worden dan traditionele verlichting. Een LED TL lamp biedt zo’n 25.000 branduren, in tegenstelling tot de 20.000 branduren van een traditionele TL lamp. Kies daarom voor de LED TL verlichting van LEDlampenkopen.nu.

Ledlampenkopen.nu

Welke TL armatuur heeft u nodig?

Kies u ervoor om over te stappen dan is het van belang dat u hetzelfde soort licht behoudt. In de webshop van LEDlampenkopen.nu kunt u terecht voor verschillende types LED TL buizen en armaturen. De IP20 is alleen geschikt voor binnen. De IP65 is stof en waterdicht. Check dus goed de IP codering en u kunt gemakkelijk de juiste LED TL buis vinden. Ook de lichtkleur speelt een belangrijke rol. Kiest u voor wit of heeft u liever een andere lichtkleur?

LED online kopen

Alle LED TL armatuur is heel eenvoudig in opbouw en dus gemakkelijk te installeren. Heeft u het juiste exemplaar gevonden? Binnen een paar klikken is de aankoop voltooid. Uw bestelling wordt binnen enkele dagen bij u thuis afgeleverd. LEDlampenkopen.nu is dé specialis in LED verlichting. Wilt u meer weten over deze verlichting of heeft u een vraag over het assortiment? Neem gerust contact op met de klantenservice.

Door Daniel