Het ontruimen van een woning in Amsterdam is nog niet zo makkelijk. Dit komt doordat iedere woning anders is, vaak oud en moeilijk bereikbaar zijn. Opgangen kunnen erg smal zijn waardoor meubels er niet zomaar door passen, in smalle straten is parkeren en het gebruik van een lift lastig en drukke straten maakt een woningontruiming in Amsterdam complex.

Woningontruiming Vandaag levert maatwerk in Amterdam.

Een woningontruiming is iedere keer weer maatwerk. Dit is afhankelijk van de locatie, het pand en uw wensen. Vaak moet een hele woning zo snel mogelijk ontruimd worden en weer klaargemaakt worden voor een nieuwe huurder of koper. Zeker in lastig bereikbare panden in Amsterdam aan een gracht of met een smalle trap is een woning ontruiming specialistisch werk.  Woningontruiming Vandaag is zo georganiseerd dat wij snel kunnen handelen en vaak al binnen enkele dagen na een persoonlijk gesprek op locatie kunnen starten met uw project. Andere opdrachten zijn complexer en nemen meer tijd in beslag. Denk hierbij aan complexe ontruimen en verhuizingen van grote en/of lastig bereikbare panden of grotere renovatiewerkzaamheden. Een dergelijke woning ontruiming klaren wij als specialisten moeiteloos.

Door onze persoonlijk aanpak leveren wij maatwerk en nemen wij uw zorgen uit handen. Wij kunnen onder meer een woning ontruiming na overlijden, senioren verhuizen, een woning verkoopklaar maken, herstelwerkzaamheden aan de woning verrichten of de woning opleveren naar de wens van de verhuurder. Daarnaast kunnen wij uw inboedel door het hele land verhuizen of zorgen wij voor het verpakken en verzenden van objecten over de hele wereld.

Woningontruiming Vandaag neemt zijn verantwoording wat betreft mens, dier me milieu.

Tijdens onze werkzaamheden ontstaat er vaak veel grofvuil. Dit recyclen wij op de juiste manier. De nog verkoopbare spullen die u niet meer wilt, nemen wij van u over voor een eerlijke prijs. Het kleingoed is daarbij vaak het meest interessant voor ons. Alle persoonlijke papieren verzamelen wij voor u of worden professioneel vernietigd. Wij zullen te allen tijde discreet met uw persoonlijke spullen omgaan.

Bovenal gaan wij door totdat u volledig tevreden bent en daarom geven wij 100% oplevergarantie. Dit houdt in dat mocht u niet tevreden zijn over de afgesproken werkzaamheden dan komen wij hier kosteloos voor terug. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Door Daniel