Een woning is soms aan iets nieuws toe. De tegels met houtlook zijn daar een goed voorbeeld voor. Dit zijn tegels die door de hele woning gebruikt kunnen worden. Door ze juist te gebruiken, kan de hele woning er ineens heel anders uit zien. 

Voor iedereen is zijn of haar woning anders. Daarom is niet elke look geschikt voor jouw woning. Een houtlook is voor iedere woning wel geschikt, als het juist gebruikt wordt. Door alles goed te combineren, zal de woning ineens er een stuk beter uit zien. 

Waarom tegels met houtlook gebruiken?

De tegels met houtlook gebruiken heeft om verschillende redenen een hele hoop voordelen. Sommige voordelen had je waarschijnlijk nog niet eens over nagedacht. Hieronder een lijstje met enkele voorbeelden die er zijn:

Een houtlook straalt warmte en gezelligheid uit

Houtlook tegels zijn eenvoudig schoon te houden

Op houtlook tegels zal je niet snel vuil zien liggen, dit valt niet op

Houtlook tegels passen bij elke soort woning

Meubels zijn makkelijk te combineren met een houtlook

De houtlook tegels zijn niet al te duur. 

Uiteraard zijn nog een hele hoop andere voorbeelden, maar dit zijn enkele voorbeelden die zeker een groot verschil kunnen maken. 

De vloer of de muren?

De tegels met houtlook hoeven niet per se op de muren gebruikt te worden. De tegels kunnen ook op de vloer gebruikt worden. Het ligt er maar net aan wat jezelf mooi vindt en hoe de woning precies verdeeld. Aan de hand daarvan kun je een keuze maken uit de vloer of de muren. 

Er zijn verschillende soorten houttinten die er gebruikt kunnen worden voor een houtlook. Hierdoor is het mogelijk om voor elke woning een goede en leuke houtlook te maken. Zo kun je voorkomen dat het interieur uit elkaar kan vallen omdat het niet bij elkaar past. 

De tegels met houtlook combineren

De tegels met houtlook zijn vaak eenvoudig te combineren met andere kleuren in de woning. Zo is het mogelijk om het te combineren met wit of zwart. Als je een witte muur hebt, is het eenvoudig om hier een houtlook vloer bij te leggen. 

Uiteraard kun je ook een muur wit maken en de ander een houtlook bij maken. Op die manier zorg je ervoor dat de houtlook niet eentonig wordt. De look blijft op die manier verfrissend. 

Meubels voor bij een houtlook

Een houtlook kan lastig klinken als je niet weet wat voor een soort meubels je er mee kan combineren. Gelukkig is een houtlook niet lastig te combineren. De standaard meubels passen bij een houtlook. Je zult er dus niet per se nieuwe meubels voor hoeven aanschaffen. 

Wanneer je tegels met houtlook wilt combineren met meubels, kun je altijd meubels kiezen met dezelfde look. Zo krijg je op een eenvoudige manier dezelfde kleuren in de meubels als bijvoorbeeld de muur. Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar er is zeker een grote groep mensen die het wel mooi vinden.

Door Redactie