natuurstenen vloer

Beschermende ceramische coating voor natuursteen

Een vloer van natuursteen is echt een aanwinst voor elke woning. Het geeft een woning net dat kleine beetje extra. En natuursteen heeft natuurlijk ook een prachtige uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan marmer of hardsteen. Maar dan moet het natuursteen wel goed onderhouden worden. Anders zul je al snel vlekken in het natuursteen gaan zien. Heb jij ook een vloer van natuursteen in huis? Met een beschermende ceramische coating kun je jouw natuurstenen vloer beschermen tegen vuil. Zo zorg je ervoor dat jouw vloer in topconditie blijft. We vertellen je graag in dit blog hoe een beschermende ceramische coating natuursteen beschermt. Lees snel verder.

Geen vlekken, krassen, inbijtend zuur of bacteriegroei

Natuurlijk wil je vlekken op natuursteen voorkomen. Maar dit is bijna onmogelijk. Voornamelijk door intensief gebruik ontstaan vlekken nu eenmaal snel. Gelukkig is er een manier om het natuursteen te beschermen tegen vlekken, namelijk door een beschermende ceramische coating aan te brengen. Deze coating beschermt het natuursteen niet alleen tegen vlekken, maar ook tegen krassen, het inbijten van zuur en bacteriegroei.

Voor vrijwel alle natuurstenen oppervlakken geschikt

De beschermende ceramische coating is geschikt voor vrijwel alle natuurstenen oppervlakken van marmer, graniet en kalksteen. Je kunt er dus een aanrechtblad, kookeiland, tafel, wastafel en nog veel meer mee beschermen. Ook maakt het niet uit of het oppervlak van het natuursteen gezoet of gepolijst is, want de beschermende ceramische coating is ook voor deze oppervlakken geschikt.

Voordelen van de beschermende ceramische coating

Door een beschermende ceramische coating op het natuursteen aan te brengen, bescherm je dus het natuursteen tegen vlekken, krassen, inbijtend zuur en bacteriegroei. Dat biedt een aantal voordelen. Zo hoef je het natuursteen bijvoorbeeld veel minder vaak schoon te maken. Ook heb je een levenslange beschermgarantie. En het accentueert het natuursteen! Tot slot kun je besparen op dure onderhoudskosten. Redenen genoeg dus om een beschermende ceramische coating aan te laten brengen. Wil je hier meer over weten? Of heb je nog vragen? Laat het ons weten door een bericht achter te laten via het contactformulier.

Door Redactie