De medewerkers van Tegelmegashop.nl zijn u graag van dienst met een gericht terrastegel advies. In een serie artikelen presenteren wij een aantal mooie terrastegels. Dit keer vertellen we u graag wat meer over de Coem Loire; Een prachtige steenlook met rustieke structuur in zachte kleurtinten van 60x60x2. Wilt u meer weten? Keramische terrastegels bij Tegelmegashop.nl, ook ideaal om online een rustig door een mooi assortiment ‘te browsen’!

De Coem Loire terrastegel.

Prachtige steenlook tegels met een mooi patroon en een rustieke structuur in mooie warme (zachte) kleurtinten. Coem is een  tegelfabrikant uit Italie die prachtige natuurlijke looks implementeert binnen topkwaliteit keramische tegels. De inspiratie van de COEM tegeldesign komen uit de natuur, die heeft geleidt tot de inspiratie voor prachtige tegelseries met een levensechte natuursteenlook. Een van deze prachtige tegelseries is de Loire, zowel voor binnen als voor buiten, oftewel de terrastegels van 2 cm dik. Eerst even de ‘technische specificaties’; De coem loire terrastegel is 60x60x2 en met een antislipwaarde van R11 ideaal voor buitenplaatsing. Deze tegel betreft 1e keus topkwaliteit (uit Italie), geproduceerd door een toonaangevende tegelfabrikant, gespecialiseerd in levensechte natuursteen look. Verder is deze tegel gerectificeerd (strak gezaagd), vorstbestendig, krasvast, kleurvast en betreft de slijtklasse 5. De Coem is in drie kleurtinten verkrijgbaar; Grigio (lichte grijs tinten), Avorio (ivoorkleurig) en Moka (de meest donkere kleurenmix – bruin – grijs). Daarnaast is deze prachtige tegel ook in de afmeting 75x77x2 verkrijgbaar, voor een nog ‘strakkere look’ van uw terras. De Coem is een werkelijk prachtige terrastegel die warmte en een natuurlijke tint combineert met een moderne look, zeker indien u uiteindelijk kiest voor de 75×75 cm afmeting!

 

Voor een mooie collectie keramische terrastegels bent u bij Tegelmegashop.nl aan het juiste adres! Topkwaliteit (1e keus kwaliteit) voor de beste (online) prijs. Bestel eenvoudig online of breng een bezoek aan onze showroom van 1.000 m2! Heeft u vragen? Onze medewerkers zijn u graag van dienst, wij begrijpen de rol van de juiste terrastegel binnen uw droomtuin.

Door Daniel