Tegenwoordig heeft u een laminaat vloer van topkwaliteit voor een aanzienlijk lage prijs. Maar wie denkt dat laminaat er ook goedkoop uitziet, heeft het mis! Laminaat heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. De laminaat vloeren van tegenwoordig kennen prachtige dessins en zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden.

FillWyI1NjAiLCI0MjAiXQ-Saffier_Avenida_106312_av234_olympus_oak02

Kwaliteit en voordelen

Laminaat kent net als parket, vloerbedekking of stenen vloertegels, verschillende kwaliteitsklassen. Kiest u voor gerenommeerde merken, dan bent u in principe verzekerd van een goede kwaliteit. Een goede laminaat vloer kent een hoge slijtvastheid en een redelijke vochtbestendigheid. Samen met de indrukweerstand bepalen deze eigenschappen ook de duurzaamheid van de vloer.

FillWyIzNjAiLCIyNzAiXQ-laminaat

Wanneer u kiest voor laminaat, kiest u voor een vloer die goed en eenvoudig onderhouden kan worden. Vuil en viezigheid blijven immers op de vloer liggen en kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Regelmatig stofzuigen en af en toe het laminaat licht vochtig dweilen is nagenoeg het enige onderhoud dat nodig is. Dat laminaat daarnaast relatief goedkoop is en krasvast is, draagt eraan bij dat steeds meer mensen kiezen voor een laminaat vloer.

Laat u adviseren

Bij Laminaat en Parket bieden we u een zeer breed pakket laminaat aan voor voordelige prijzen. Voor advies op maat kunt u altijd contact opnemen of even langskomen. Ons brede assortiment bestaat uit diverse kleuren, structuren en dessins laminaat.

Door Daniel