logo gusto casa

Ben je op zoek naar taxatie Utrecht omdat je een taxateur nodig hebt voor het opstellen van een taxatierapport? Dan ben je bij Gusto Casa aan het juiste adres.

Waarom een taxatierapport? 

Je kan op zoek zijn naar taxatie Utrecht voor de aankoop van een nieuwe woning, de verkoop van jouw huidige woning, voor een verbouwing of voor een verdeling van de woning. De taxateurs van deze makelaar kijken naar de bouwkundige staat van de woning, de luxe & afwerking, het woonoppervlak en kijken naar wat er in de wijk speelt. Voor een goede taxatie is het namelijk erg belangrijk dat de taxateur de wijk goed kent en dagelijks soortgelijke woning ziet. Ook zullen de taxateurs van deze makelaarij kijken naar wat de woning juist geliefd maakt of wat niet

Makelaar Utrecht

 

Taxeren binnen 20 km van de standplaats 

Een taxateur moet onafhankelijk zijn en mag vanaf de standplaats niet meer dan 10 km hemelsbreed taxeren en en taxateur moet onafhankelijk zijn. In Utrecht is dit echter niet het geval. In Utrecht mogen de taxateurs van de makelaardij tot 20 km hemelsbreed vanaf de standplaats taxeren. de taxateurs in Utrecht mogen dus wel woning in Hilversum en Amersfoort taxeren maar niet andersom. Een makelaar moet ook onafhankelijk zijn en mag daarom niet jouw aankoopmakelaar of verkoopmakelaar zijn. Op de website van de NRVt kun je in een overzicht zien of de taxateur die jij op het oog hebt ook daadwerkelijk jouw woning mag taxeren.

Door Daniel