parketvloer

parket en laminaatwinkelIk zit nu en de fase dat ikzelf en de meeste vrienden van mij gaan samenwonen met hun vriendin. Dit betekent dus dat er veel geklust is en nog gaat worden. Hier is natuurlijk niks mis mee, ik doe het namelijk graag. Zo komen dan ook vaak naar mij voor advies als het gaat om wonen. Zo woont een vriend van mij tijdelijk in een nieuw appartement. Hij kan hier samen met zijn vriendin één jaar wonen. Het is dus een soort van doorstart woning. Omdat hij er na een jaar uit moet, ging hij op zoek naar een nieuw laminaat voor zijn woning. Hij wilde hier dan ook niet teveel aan uitgeven, echter wilde hij wel kwaliteit.

Parket Bergen op ZoomZodoende vertelde ik dat hij eens moest zoeken op “Parket Bergen op Zoom“. Ik wist namelijk zelf niet meer precies de site, maar toen ik hier zelf eens op zocht kwam ik bij een goede site uit. Wel vroeg ik aan hem dat hij mij moest laten weten wanneer hij de website gevonden had.

De site heet dus parket-laminaat-bergenopzoom.nl

Dankzij zijn zoektocht op “Parket Bergen op Zoom” kwam hij dus terecht bij de hierboven genoemde website. Zij hebben hier dan ook verschillende soorten vloeren zoals parket, laminaat en kurk vloeren. Volgens die vriend van mij zijn ze hier zeer vriendelijk en staan ze je graag te woord. Ze geven dan verder ook goed advies en denken dus echt met de klant mee.

parketvloerZo waren hun eerst van te voren naar hun showroom gegaan om alles eerst met eigen ogen te bekijken. Uiteindelijk konden zij dan ook eenvoudig hun keuze maken. Ik kan zelf inmiddels beamen dat het er allemaal erg strak en mooi bij ligt.

Door Daniel