Zowel op het internet als in de fysieke winkel kan je steeds vaker LED lampen kopen. Logisch natuurlijk, LED lampen zijn tegenwoordig heel populair. Deze ‘hype’ is volledig gegrond want LED lampen zijn in alle opzichten vele malen beter dan andere opties. LED lampen zijn zuiniger en gaan langer mee dan gloeilampen, spaarlampen en halogeenlampen. Door hun vormfactor en het feit dat er nauwelijks sprake is van warmteontwikkeling zijn ze op heel veel verschillende plekken inzetbaar.

Twee goede voorbeelden van toegepaste LED lampen zijn LED spiegellampen en LED wandlampen. Dit zijn specifieke toepassingen die waar de LED lamp echt kan schijnen. LED lampen kopen kan je dus zowel in de normale winkel als online doen. Slimme mensen kopen deze echter online, deze prijzen zijn namelijk veel scherper. Toch moet je er zeker van zijn dat de kwaliteit van online winkels hoog ligt, je wil immers geen LED lampen hebben van een goedkoop namaak merk. Euroledshop.nl garandeert de kwaliteit van zijn lampen, zo krijg je op alle lampen minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Ga daarom altijd LED lampen kopen bij Euroledshop.nl.

Het voordeel van LED spiegellampen

Spiegellampen zijn hele specifieke lampen met een duidelijk doel. Ze moeten het gezicht of bovenlichaam goed belichten als je voor de spiegel staat. Dit moet gebeuren op een egale manier waar het hele gezicht evenveel licht ontvangt. Daarnaast moet het natuurlijk ook waterdicht zijn, badkamers kunnen immers heel vochtig worden. De meest over het hoofd gekeken functie is het uiterlijk, naast een goed werkende LED spiegellamp heb je natuurlijk ook een lamp nodig die er mooi uitziet.

De LED spiegellampen van Euroledshop.nl voldoen hier allemaal aan. Met een strak modern design en minimaal 6 Watt aan licht zijn ze ideaal voor in de badkamer. Daarnaast hebben ze een IP44 waarde waardoor ze waterafstotend zijn. Neem je LED lampen kopen in overweging, dan is een LED spiegellamp een goed begin.

 

Waar gebruik je LED wandlampen?

LED wandlampen hebben als doel om de zijkant van muren te verlichten. Dit kan zowel indoor als outdoor, alhoewel ze voornamelijk buiten worden gebruikt. Door LED wandlampen te gebruiken krijgt een huis direct een modernere uitstraling. Daarnaast verbruiken LED wandlampen heel weinig stroom. De gemiddelde LED wandlamp gebruikt slechts 2 tot 3 Watt. Hierdoor kan je ze gemakkelijk de hele avond laten branden. Door alle lampen in jouw huis te vervangen door LED lampen haal je dit stroomverbruik er direct weer uit.

Door Daniel